Τα 3 ζώδια που βρίσκουν τον έρωτα το καλοκαίρι. Είσαι ένα από αυτά;

Κριός

Ως γνωστόν, ο Κριός είναι το ζώδιο που βαριέται πανεύκολα σε μία σχέση και αναζητά αμέσως την επόμενη περιπέτεια. Επομένως, η καλύτερή του είναι να φλερτάρει προς κάθε κατεύθυνση  και γιατί όχι, να ερωτευτεί αν το πράγμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν έχεις κανένα κόλλημα και είσαι ικανή να φλερτάρεις ενώ κάνεις scuba diving και είσαι εν κινήσει. «Ωραίος ο instructor» σκέφτεσαι. Το πιθανότερο είναι ότι δε θα είναι ο έρωτας της ζωής σου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

 

Δες κι αυτό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια η Αφροδίτη στην Παρθένο; Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Ακόμα και αν δεν έφυγες για διακοπές και έμεινες να δουλεύεις στην πόλη, αυτό δεν πρόκειται να σε σταματήσει από το να φλερτάρεις ασύστολα. Είσαι αυτός ο άνθρωπος που θα δώσει οδηγίες σε τουρίστα που έχει χαθεί στην Πλάκα και θα καταφέρει να αποσπάσει το τηλέφωνό του και υπόσχεση για ραντεβού. Είσαι ερωτική, αισθησιακή και αντιμετωπίζεις μία περιπετειούλα με σεβασμό και αφοσίωση, όπως θα έκανες και με μία σχέση.

 

Υδροχόος

Η διασκέδαση, το γλέντι και η ερωτική διάθεση είναι μία μόνιμη κατάσταση για τον Υδροχόο και δεν περιμένει το καλοκαίρι για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Θα πιεις τεκίλες, θα χορέψεις μέχρι το πρωί και γενικά θα ζήσεις ένα μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα που θα φορτίσει τις μπαταρίες σου. Κατά πάσα πιθανότητα, δε θα θέλεις να δεσμευτείς και να εκτεθείς σε μία νέα γνωριμία, αλλά δεν πειράζει. Το χειμώνα γιατί τον έχουμε;

 

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: