Τα 3 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα τον Μάιο

Ταύρος

Τον μήνα των γενεθλίων σου θα πλησιάσεις την αγάπη με ένα αίσθημα φροντίδας και στοργής, γεγονός που θα κάνει και την καρδούλα του συντρόφου σου να σκιρτήσει. Οι Ταύροι είναι φανταστικοί όταν έχουν την διάθεση να αγαπήσουν, δίνουν τα πάντα στη σχέση τους όταν οι συνθήκες είναι σωστές και η αγάπη τους μπορεί να ανθίσει με τέτοιο τρόπο ώστε να διαρκέσει για όλη τους τη ζωή. Ο Ταύρος αυτόν τον μήνα νιώθει τη δύναμη της καρδιάς του σε όλο της το μεγαλείο, και τη χρησιμοποιεί για να ενδυναμώσει και να προστατεύσει όλους όσοι είναι κοντά του.

Τοξότης

Οι τελευταίοι τρεις μήνες ήταν για τον Τοξότη γεμάτοι απροσδόκητα μαθήματα που τον έφερναν πιο κοντά στις επιθυμίες της καρδιάς του. Όλα όσα έμοιαζαν απρόσιτα για σένα, τώρα ξαφνικά είναι φοβερά διαθέσιμα. Το αν ο Τοξότης θα επιλέξει να μείνει και να προσπαθήσει για κάτι μακροχρόνιο ή αν θα το βάλει στα πόδια στις πρώτες εντάσεις είναι δική του επιλογή. Δεν υπάρχουν σωστά και λάθη στην αγάπη, αλλά πρέπει να σκεφτείς τις πράξεις σου δυο φορές πριν τις εφαρμόσεις και διώξεις κάποιον από δίπλα σου.

Υδροχόος

Αυτή η περίοδος σχεδόν αναγκάζει τους Υδροχόους να πλησιάσουν και να μείνουν στενά συνδεδεμένοι με άλλους ανθρώπους. Σε αντίθεση με τη συνήθη συμπεριφορά τους, τώρα οι Υδροχόοι χτίζουν δεσμούς με ανθρώπους κοντά τους και μαθαίνουν πώς είναι να μένεις με κάποιον για μια φορά, αντί να τρέχεις μακριά τους. Μπορεί ίσως και να δουν ότι η σταθερότητα είναι κάτι καλό, όχι μόνο στις ερωτικές τους σχέσεις, αλλά και στη σχέση που έχουν με τον ίδιο τους τον εαυτό.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: