Τα 3 ζώδια που «ψοφάνε» για ταξίδια

 

Τοξότης

Σπίτι όλος ο κόσμος και βάση μόνο η αεροπορική. Πάνε όπου φυσάει ο άνεμος και δεν έχουν καλύτερο από το να παίζουν το παιχνίδι «γύρνα την υδρόγειο κι όπου κάτσει το χέρι μου. Εκεί θα πάμε». Οι Τοξότες βλέπουν τη ζωή σα μία μεγάλη περιπέτεια και τα συχνά ταξίδια μέρος αυτού του concept. Αν δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν συνέχεια, παθαίνουν το ανάποδο και κοιμούνται όλη μέρα (για να μη σκέφτονται τους προορισμούς που χάνουν).

Διάβασε κι αυτό: 5 κοντινοί προορισμοί για να αποδράσεις το Σαββατοκύριακο

Κριός

Και τρικλοποδιά να του βάλεις, δεν πρόκειται να σταματήσει. Ο χρόνος είναι χρήμα και δεν είναι δυνατόν να τον σπαταλάμε σε καθισιό. Έτοιμος για περιπέτεια, θέλει να νιώθει την αδρεναλίνη στα ύψη. Αν δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις στους τρελούς ρυθμούς του, πάρε το διαβατήριό σου και φύγε.

Υδροχόος

Το ζώδιο που ταξιδεύει σωματικά και πνευματικά. Το ζώδιο που κάνει όλη μέρα zone out επειδή φαντασιώνεται ότι πίνει κοκτειλάρες κάπου στο Malibu. Το καλό με τους Υδροχόους είναι ότι, όταν ταξιδεύουν, δε φέρονται σαν τουρίστες αλλά σαν ντόπιοι. Θα εντοπίσουν τον παππού που πιάνει ψάρια μόνος του, δε θα πάνε να φάνε όπου πάνε όλοι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ταξιδεύουν μόνοι τους για να «ρουφάνε» ολοκληρωτικά την εμπειρία.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: