Τα 3 ζώδια που περιμένουν τον χειμώνα με ανυπομονησία

 

Κριός

Μπορεί να είναι περιπετειώδης και να μην τον κρατά το σπίτι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ενθουσιάζεται και με το καλοκαίρι. Περιμένει την ώρα και τη στιγμή που θα μπορέσει να βάλει τη φόρμα για σκι, θα πάρει τα πέδιλα και τη σανίδα του και θα οργώσει τις πίστες των χιονοδρομικών. Το χειμώνα εξάλλου, η επικινδυνότητα των αθλημάτων αυξάνεται, και μόνο έτσι ανεβαίνει η αδρεναλίνη του.

Δες κι αυτό:  Τα 3 ζώδια που προτιμούν να βγαίνουν έξω με το ταίρι τους από το να κάθονται σπίτι

Καρκίνος

Τι θέλει ένας Καρκίνος για να νιώσει την απόλυτη ευτυχία; Ένα βιβλίο με ποιήματα, μία κούπα με ζεστό καφέ, ένα κουτί με γλυκά γιατί όλο και κάποιος θα τον πίκρανε και ψιχάλες βροχής να πέφτουν στο παράθυρό του ενώ ακούει Adele. To καλοκαίρι δεν του επιτρέπει να μελαγχολήσει όσο θα ήθελε, επομένως ο χειμώνας του δίνει δεκάδες λόγους για να κλαίει (καθημερινά).

Ζυγός

Ο Ζυγός φροντίζει να περνάει καλά ανεξαρτήτως εποχής. Παρόλα αυτά, αγαπά πολύ το θεσμό της οικογένειας και ψοφάει για συγκεντρώσεις με όλο το σόι σε κυριακάτικα τραπέζια και σε γιορτές όπως τα Χριστούγεννα. Τον κάνουν να νιώθει ηρεμία και αγαλλίαση. Και φυσικά είναι η καλύτερη εποχή για να φας όσο θέλεις χωρίς να φαίνεται σε κάθε ρούχο που φοράς.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: