Τα 3 ζώδια που φεύγουν πιο εύκολα από μια σχέση

Σίγουρα έχει τύχει αρκετές φορές να νομίζεις ότι έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, αλλά τελικά μάλλον έκανες λάθος ή απλά το άλλο σου μισό δεν το έβλεπε με το ίδιο μάτι. Ξέρεις γιατί;

Γιατί, φίλη αναγνώστρια, κάποιοι άνθρωποι βαριούνται πιο εύκολα από τους άλλους και δυστυχώς την πληρώνουν οι σύντροφοί τους. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κακοί, απλά έχουν διαφορετικές προτεραιότητες και ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

Δίδυμος

Παρόλο που δεν έχουν αυτοί τη φήμη, οι Δίδυμοι είναι πολύ ρομαντικές ψυχές – απλά καμια φορά προτιμούν να διαχέουν αυτόν τους το ρομαντισμό σε περισσότερους από έναν ανθρώπους. Όχι ότι κερατώνουν, απλά δεν μπορούν να φυλάξουν όλη τους τη γοητεία μόνο για έναν, και δεν κατανοούν γιατί δεν μπορούν απλά να μην είναι φίλοι με όλους. Αυτό που θέλουν είναι η ελευθερία να μπορούν να γοητεύσουν τους πάντες, χωρίς να τους κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας, και τότε δένονται φοβερά με τον σύντροφό τους. Απλά δύσκολα κάποιος μπορεί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο και να κατανοήσει αυτές τις ανάγκες ενός Διδύμου. Οι ανασφάλειες τον κάνουν να ξενερώνει γρήγορα, να βαριέται και να φεύγει.

Τοξότης

Οι Τοξότες έχουν στις προτεραιότητές τους την ακόρεστη ανάγκη τους για περιπέτεια, οπότε ακόμα και μια σχέση έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Θέλει να ταξιδεύει, να ζει, να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους και να δοκιμάζει νέα πράγματα για να είναι ευτυχισμένος. Μια σχέση χρειάζεται συμβιβασμούς και θυσίες, δυο πράγματα που δεν είναι εύκολα διατεθειμένος να κάνει ένας Τοξότης. Βέβαια, αν βρει κάποιον/α που να θέλει να τον ακολουθήσει σε αυτό το ξέφρενο ταξίδι στο άγνωστό, τότε θα νιώσει ότι έχει πλάι του το άλλο του μισό και δε θα το αφήσει να φύγει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος τρομοκρατείται από τις μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης και τις βαρύγδουπες ερωτικές εξομολογήσεις και την κάνει αμέσως. Αν νιώσει πολύ γρήγορα να πνίγεται από τη δέσμευση θα φύγει χωρίς επιστροφή. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, απλά προτιμά να πετάει από κανάρα σε κανάρα μέχρι να βρει κάποιον που να αξίζει, γιατί μια σχέση είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για τα Υδροχοάκια, για να είναι απερίσκεπτα.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: