Τα 3 ζώδια που έχουν τάση στο κουτσομπολιό

Δίδυμος

Ο μεγάλος κατάσκοπος της δωδεκάδας. «Ψοφάει» για ατελείωτο gossip, θέλει να ξέρει τα πάντα, πιστεύει πως μπορεί να το διαχειριστεί, ορκίζεται να μην πει τίποτα σε κανέναν- άσχετα αν δεν το κάνει-. Άλλωστε, κάπως πρέπει να συντηρήσει τη φήμη του μεγάλου πληροφοριοδότη, δείξε κι εσύ λίγο κατανόηση πια. Ποιο είναι το μεγάλο του ατού; αυτό όλων των κατασκόπων. Δύσκολα υποψιάζεται κανείς τι «κατίνα» κρύβει μέσα του. Μιλάμε για μεγάλο ταλέντο.

Ζυγός

Α, ο Ζυγός όχι μόνο θέλει να τα ξέρει όλα, αλλά κι απ” όλες τις πλευρές, δεν του αρκεί να μάθει, «λυσσάει» για σφαιρική γνώση- είναι αυτό το ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης που τον διέπει, και στην τελική, πώς αλλιώς θα βγάλει πόρισμα; ποιος τον ρώτησε; κανείς, από προσωπική περιέργεια λειτουργεί. Ένα ακόμα χούι είναι ότι παίρνει πολύ προσωπικά την άγνοια. Αν καταλάβει ότι τον κράτησαν στην απ” έξω, ότι δεν τον έκαναν παρέα την ώρα του μεγάλου κουτσομπολιού, τη στιγμή της αποκάλυψης, κλονίζεται το είναι του. Όλα, θέλει να τα ξέρει όλα, όχι ότι είναι κουτσομπόλα. Ωστόσο, είναι φύσει διπλωμάτης και δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του. Ρουφιάνος ο Ζυγός δεν είναι. Κοινωνικός σχολιαστής; δεινός.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει αυτό το «εγώ είμαι υπεράνω, δεν ασχολούμαι», έλα όμως που δεν τον πιστεύει άνθρωπος. Και πώς να το κάνεις όταν βλέπεις το μάτι του να γυαλίζει έτσι στο άκουσμα μιας πληροφορίας για τις πομπές των άλλων. Ό Υδροχόος, δεν έχει μάτι, αλλά σκάνερ, οπότε τα παρατηρεί όλα μόνος του, δε χρειάζεται κάποιον για να κόψει κίνηση στον χώρο. Ξέρει ποιος κάνει τι, ποιος κάνει λαδιές και ποιος όχι. Βασικά τρελαίνεται για δράματα και ιστορίες βγαλμένες από σαπουνόπερα. Ωστόσο, δεν έχει κακά κίνητρα, δεν στήνει αυί από δόλο. Απλά το κουτσομπολιό για εκείνον είναι τόσο μα τόσο διασκεδαστικό που δύσκολα δε θα βάλει το δάχτυλο μέσα στο μέλι. Μην του το πεις ποτέ, δε θα το παραδεχτεί.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: