Τα 3 ζώδια που ερωτεύονται εύκολα τον κολλητό τους

 

Κριός

Οι Κριοί δείχνουν να μην ασχολούνται ιδιαίτερα με το σπορ του φλερτ, αλλά στην πραγματικότητα αναζητούν το soulmate τους. Και αυτός συνήθως είναι ο άνθρωπος που τους ξέρει καλύτερα κι από τον ίδιο τους τον εαυτό. Αν ο κολλητός σου είναι Υδροχόος, οι πιθανότητες να τον ερωτευτείς, αυξάνονται. Με ρωτάς γιατί; Επειδή αυτά τα δύο ζώδια συνήθως τρέφουν αμοιβαίο θαυμασμό και κάνουν πολύ καλό match, σε κάθε επίπεδο.

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 ζώδια που πειραματίζονται εύκολα στο σeξ

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι γνωστός για το αίσθημα περιπέτειας που τον διακατέχει. Μπορεί να πάει στο αεροδρόμιο και να πάρει την πρώτη πτήση ή να αλλάξει γνώμη μέσα σε μία στιγμή και να φέρει τούμπα τη ζωή του. Αν ο κολλητός/ή τον ξέρει ήδη σαν άνθρωπο, σημαίνει ότι θα μπορούν να κάνουν πράγματα μαζί και θα περνούν φανταστικά, πρώτα ως φίλοι και μετά σαν σύντροφοι.

Υδροχόος

Άλλο ένα ζώδιο που χρειάζεται άπειρη κατανόηση, αλλά δεν τη βρίσκει πολύ εύκολα (και ευλόγως). Ενώ του αρέσει η συντροφικότητα και ο έρωτας, παρεξηγείται πολύ εύκολα και νιώθει ότι κανείς δεν κατανοεί τις ανάγκες του. Είναι λοιπόν πολύ πιο πιθανό να βρει τον έρωτα και την αγάπη σε έναν άνθρωπο που τον ξέρει και τον αποδέχεται, από το να προσπαθεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά του σε ένα φρέσκο σύντροφο.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: