Τα 3 ζώδια που δεν πρόκειται να σε στηρίξουν (ποτέ)

 

Κριός

Ένα από τα πιο εγωιστικά ζώδια είναι ο Κριός. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει να αγαπιέται ή να έχει ένα σύντροφο σε αυτήν τη ζωή. Απλώς έχει την τάση να φροντίζει πρωτίστως τις δικές του συναισθηματικές ανάγκες. Ε, κάπου στην πορεία μπορεί να ξεχάσει την ύπαρξή σου. Άνθρωπος είναι! Πώς πονάει δεν ξέρετε! Ο μόνος τρόπος για να το αντιληφθεί, είναι να του πεις ξεκάθαρα ότι είναι μία συμπεριφορά που σε πληγώνει και ότι έχεις κι εσύ ανάγκη το νοιάξιμό του. Αν νιώσει ότι σε χάνει, θα αλλάξει και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.

Διάβασε κι αυτό: Τα ζώδια που φαίνονται σκληρά αλλά είναι «βούτυρο»

Δίδυμοι

Πώς να ασχοληθείς με άλλον άνθρωπο όταν έχεις δύο εγκλωβισμένες προσωπικότητες μέσα σου; Δηλαδή που να βρει χρόνο και για εσένα; Στην πραγματικότητα, δεν είναι ότι σε αγνοεί, αλλά αποσυντονίζεται τόσο εύκολα που του είναι δύσκολο να καταλάβει ότι η αλλαγή σχεδίων την τελευταία στιγμή, μπορεί να βιωθεί ως απόρριψη. Αν θες να το καταλάβει, κάντο λιανά και αν χρειαστεί, άφησε ένα post it στο ψυγείο.

Υδροχόος

Εντάξει, δεν περίμενες εμάς να σου πούμε ότι ο Υδροχόος έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του και ότι είναι θαύμα και που θυμάται να επιστρέψει στο σπίτι του και δεν μπαίνει στη διπλανή πολυκατοικία. Αυτή η έντονη εκρηκτική προσωπικότητα σε κάνει να αναρωτιέσαι για το κατά πόσο νοιάζεται για εσένα, αλλά μην το παίρνεις προσωπικά. Και μην κάτσεις να του μιλήσεις για αυτό. Γίνε εσύ το παράδειγμα της τρυφερότητας και αν, καταλάβει τίποτα, σφύρα μου.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: