Τα 3 ζώδια που δεν κάνουν online φλερτ

 

Καρκίνος

Γιατί βιάζεστε ρε παιδιά; Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, θα σου πει ένας κλασικός Καρκίνος που ζει για να ερωτεύεται βαθιά. Θέλει αρκετό χρόνο μέχρι να σιγουρευτεί ότι κάποιος είναι το σωστό ταίρι για εκείνος αλλά και να σιγουρευτεί, απολαμβάνει τόσο πολύ τη διαδικασία του φλερτ που δε θα την άλλαζε με μερικούς ρηχούς online διαλόγους. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι ένας Καρκίνος θα κάνει δύσκολα περιστασιακό σeξ. Αναζητά τον απόλυτο έρωτα, έστω κι αν διαρκέσει για λίγους μήνες.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που λατρεύουν τα πολυτελή εσώρουχα

Παρθένος

Άλλο ένα σταθερό ζώδιο που αγαπά την ασφάλεια και τη μονιμότητα. Μπορεί να δυσκολεύεται πολύ να μπει σε μία σχέση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι του αρέσουν τα ευκαιριακά φλερτ. Ας πούμε ότι μπορεί να φτιάξει Tinder για να μελετήσει εξονυχιστικά τα προφίλ των ανθρώπων, αλλά περισσότερο από ανθρωπολογικό ενδιαφέρον και λιγότερο επειδή ψάχνεται με αυτόν τον τρόπο. Θέλει κι αυτός τον χρόνο του και μελετά σε βάθος έναν άνθρωπο πριν του δοθεί.

Αιγόκερως

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που είναι άκρως παραδοσιακό και θεωρεί ότι οι εφαρμογές γνωριμιών ή το φλερτ μέσω των social media είναι διαβολικά πράγματα, αυτό είναι ο Αιγόκερως. Έχει μεγαλώσει με αρχές και αξίες και δεν είναι δυνατόν να πέσει στην ανάγκη του Tinder. Δυσκολεύεται που δυσκολεύεται να αποκαλύψει το συναισθηματικό του κόσμο, ακόμα και αν μπει στη διαδικασία online γνωριμίας, θα μοιάζει περισσότερο με συνέντευξη για δουλειά και λιγότερο με ερωτική προσέγγιση.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: