Τα 3 trends που θα κυριαρχήσουν στα χριστουγεννιάτικα outfits σου

Για να αρχίσεις να μπαίνεις στο κλίμα και να κάνεις πιο στοχευμένες αγορές, θα ασχοληθούμε λίγο με τα τρία πιο γιορτινά και glam trends που θα κυριαρχήσουν φέτος. Κάποια μπορεί να υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου με κάποιο τρόπο, ενώ κάποια άλλα θα χρειαστεί να τα συμπεριλάβεις στην wish list σου. Ας δούμε με ποια trends θα ασχοληθείς για αρχίσεις να κάνεις την καταγραφή στο νου σου και να είσαι έτοιμη για κάθε γιορτινό event. 

Sequins

Οι παγιέτες στη φούστα, στο σακάκι, στο φόρεμα, στα παπούτσια αλλά και το clutch είναι ευπρόσδεκτες, ειδικά αυτή την περίοδο. Στα πάρτι μπορείς να τις συνδυάσεις με sexy bodies, διάφανα κομμάτια και μεταλλικές υφές, αλλά και μετά, θα βρεις μία θέση για το sequined item στο στιλ σου.

 

Είναι ένα από τα αγαπημένα trends της σεζόν και δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Τις γιορτινές μέρες μπορείς να κάνεις ένα σωρό συνδυασμούς με το κοστούμι σου, ανάλογα με την περίσταση, ενώ αργότερα θα το φορέσεις αρκετά και φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παντελόνι και το σακάκι ξεχωριστά.

 

Πολυτελές και λαμπερό, τόσο διαχρονικό όσο και στιλάτο, το βελούδο θα δώσει μία εορταστική πινελιά κομψότητας, όπως κι αν το επιλέξεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με σατέν ή με φίνο, πλεκτό ύφασμα, αλλά υπάρχει και η εκδοχή ενός φορέματος που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το ρεβεγιόν φορεμένο με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου, μέχρι το γραφείο που θα το φορέσεις με ένα ζιβάγκο και τις καστόρινες μπότες.

My tip: Επένδυσε σε ένα fashion item με βάση τα παραπάνω trends, σκεπτόμενη ότι θα το ξαναφορέσεις. Φέτος, οι τάσεις επιβάλλουν να συμπεριλάβεις, το βελούδο, τις παγιέτες και φυσικά το κοστούμι στο καθημερινό σου street style, επομένως είναι στο χέρι σου να μην πάνε χαμένα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/camilacoelho

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: