Τα 3 πιο κολακευτικά είδη jeans δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι

Τα jeans είναι ίσως τα πιο πολυφορεμένα και τα πιο «σημαντικά» κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα, προσαρμόζονται σε όλες τις επιταγές της μόδας και αν είναι και το κατάλληλο σχέδιο για εσένα, αναδεικνύουν και τον σωματότυπό σου. Γι” αυτό παίζει ρόλο το να ξέρεις ποια είδη jeans να αναζητήσεις ανά περιόδους ώστε και να είσαι «μέσα» στα trends αλλά και για να δείχνει η σιλουέτα σου πιο ωραία από ποτέ. Τα 3 denim παντελόνια που θα δεις παρακάτω είναι αυτά που θα σε κολακεύσουν όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου και σου εξηγούμε το γιατί…

Ψηλόμεσο baggy cropped
Μην φοβηθείς τα cropped jeans πιστεύοντας πως δείχνουν πιο ογκώδεις οι γάμπες και πως σου στερούν πόντους ύψους. Αν τα βάλεις με ένα ζευγάρι chunky τακούνια και αν το σχέδιό τους είναι baggy (aka φαρδύ στα ποδιά), το σώμα σου θα φαίνεται και πιο λεπτό και πιο ψηλό.

Τα 3 πιο κολακευτικά είδη jeans δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι
United Colors of Benetton

Skinny που ανοίγει ελαφρώς στο τελείωμά του
Η αλήθεια είναι πως ένα jean σε πολύ στενή γραμμή μπορεί να «ρίξει φως» και σε σημεία του σώματός σου που δεν θα ήθελες να το κάνει. Αλλά, αν προσέξεις, αυτήν τη μικρή σημαντική λεπτομέρεια που λέει πως ανοίγει σε γραμμή άλφα στο τελείωμά του τότε οι γλουτοί και οι μηροί σου θα δείχνουν και λεπτοί και sexy την ίδια στιγμή.

Τα 3 πιο κολακευτικά είδη jeans δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι
Marks and Spencer

Ψηλόμεσο σε ίσια γραμμή
Αν το denim παντελόνι σου δεν είναι ούτε πολύ στενό, ούτε πολύ φαρδύ, αλλά στενεύει στη μέση τότε δημιουργεί μία πολύ θηλυκή σιλουέτα αναδεικνύοντας το πάνω μέρος του κορμού σου. Επίσης αν είναι από σκληρό denim πανί δεν «τονίζει» την περιφέρεια και τους μηρούς.

Τα 3 πιο κολακευτικά είδη jeans δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι
Wrangler

Ιnfo: Πέντε trends που πρέπει να συγκρατήσουμε από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Τα 3 πιο κολακευτικά είδη jeans δεν είναι αυτά που φαντάζεσαιΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: