Τα 2 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα αυτόν το Νοέμβρη

Τώρα θα ανοίξεις τα φτερά σου και θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Όλα αυτά μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, όπου η Αφροδίτη μπαίνει στον ξενέρωτο Αιγόκερω. Αν ανήκεις σε ένα από τα 2 ακόλουθα ζώδια, τρέξε να προλάβεις.

 

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που θα κλείσουν θεαματικά τη χρονιά, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Ταύρος

Καταρχάς, η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, επομένως δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ή τώρα ή ποτέ. Θα αναζητήσεις κάτι βαθιά ρομαντικό και κάποιον με τον οποίο θα θες να έρθεις πιο κοντά από τα συνηθισμένα. Υπάρχει κάτι στη θέση της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σου που σε κάνει να μαγνητίζεις τους πάντες γύρω σου και είσαι ταύρος εν υαλοπωλείω με την ερωτική έννοια (δε γινόταν να μην το πω αυτό). Όταν η Αφροδίτη μπει στον Αιγόκερω, θα το κάνει μέσω του ένατου οίκου σου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρεις τον έρωτα κάπου εξωτικά. Ή που θα ταξιδέψεις ή που ο έρωτάς σου θα μιλάει άλλη γλώσσα σαν να λέμε.

Λέων

Από την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα, ο πλανήτης της αγάπης και του πάθους θα σου δείξει το δρόμο προς τον έρωτα. Εκτός από το ότι θα γίνεις πιο αυθεντική, πιο ανάλαφρη και πιο δημιουργική, θα αφεθείς στα δίχτυα του έρωτα και του φλερτ και θα νιώσεις πεταλούδες στο στομάχι (που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι). Ξέρεις πολύ καλά πώς να διαχειριστείς μία νέα γνωριμία, είτε έχει μικρή διάρκεια ζωής είτε αποδειχθεί ότι είναι η αδελφή ψυχή που αναζητούσες τόσα χρόνια. Με την ευχή μου.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: