Τα 2 πράγματα που ορίζουν το καλό σeξ, για γυναίκες και άντρες

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 5.500 αδέσμευτων ατόμων, διαφορετικών ηλικιών, σeξουαλικών προτιμήσεων, εθνικοτήτων και οικονομικής κατάστασης, το 83% των ανθρώπων «βλέπουν» καλό σeξ σ” έναν σύντροφο που είναι τρυφερός και ενθουσιώδης.

Καλή διάθεση πάνω απ” όλα, θέλει κι ερώτημα; τι να τον κάνεις τον έρωτα μ” έναν μουντρούχο;

Που λες, αυτά ψήφισαν ως βασικούς παράγοντες σeξουαλικής διέγερσης και ευοίωνου «σούξου μούξου» τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Κι από το «να με κάνει να φτάνω σε οργασμό» πιο πάνω έβαλαν την τρυφεράδα και τον ενθουσιασμό. Γιατί προφανώς τα θεωρούν προϋποθέσεις ώστε να φτάσουν στην κορύφωση. Όλα από το μυαλό ξεκινούν κι εκεί τελειώνουν #διπλής. Ψηλά στη λίστα και το ταλέντο στα χείλη- το πώς φιλάει ο άνθρωπος δηλαδή- και η καλή επικοινωνία. Να “χουμε να πούμε και κάτι, σωστό κι αυτό.

Και τι ζητάμε δηλαδή; σeξ μ” ένα καλό παιδί.

Στο αντίποδα, όλα όσα βγάζουν τη λίμπιντο από την πρίζα, όπως η πολυλογία, η απουσία πάθους, η δειλία και η αμπαλοσύνη στο φίλημα. Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; αν δεν νιώθεις πως ταιριάζεις με τον άλλο, έστω στα βασικά, η χημεία δεν θα έρθει ποτέ, όσο και να ζυμώνεις τις συνθήκες για να φουσκώσει ο έρως. Δε μπαναχει τα μάτια του Αλέν Ντελόν. 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: