Τα 12 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδας

Τα 12 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδας

Ανυπομονούμε να αντιγράψουμε και εμείς αυτά τα σύνολα!

Κάθε μέρα, οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ξένοι και Έλληνες celebrities, influencers και μοντέλα στο Instagram είναι αμέτρητες. Γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο -αδύνατον για την ακρίβεια- να παρακολουθήσουμε τα πάντα. Ευτυχώς, όμως, εντοπίσαμε αυτή την εβδομάδα τους αγαπημένους μας in fashion celebs μέσα από τα Instagram account τους και δε θα χάσεις ούτε ένα fashion post. Ειδικά τώρα που ξεκινάει μια νέα σεζόν, είναι σημαντικό να βλέπεις τα τελευταία trends και να παίρνεις νέες στυλιστικές ιδέες.

Τα 11 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα διάσημα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα

Top εμφανίσεις των celebs

Την εβδομάδα που πέρασε, οι celebrities ήταν πολύ busy – έκαναν glamorous τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμφανίσεις σε πρεμιέρες ταινιών. Στο Λος Άντζελες, η Thandiwe Newton συνέχισε την περιοδεία της για την ταινία «Reminiscence», και έκανε την εμφάνισή της με ένα πλισέ neon Brandon Maxwell φόρεμα στον Jimmy Kimmel Live.

Επιπλέον, η star της σειράς «The Voyeurs», η Sydney Sweeney, εμφανίστηκε στα virtual press appointments με ένα καρό Oscar de la Renta φόρεμα. Η Bella Hadid υιοθέτησε το top trend, το λεγόμενο καρό σκακιέρα, σε ροζ χρώμα και η Ji-soo του συγκροτήματος BLACKPINK φόρεσε ένα απίστευτο μαύρο φόρεμα με ανοιχτούς ώμους. Η Dua Lipa και η Beyonce έδωσαν χρώμα στα μαύρα φορέματά τους μέσω των νέον τζάκετ τους.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Η Ji-soo των BLACKPINK ποζάρει με ένα ονειρεμένο στράπλες μαύρο φόρεμα με λευκή λεπτομέρεια.

Η Sydney Sweeney ποζάρει με ένα κοκτέιλ φόρεμα με ροζ και μοβ αποχρώσεις από τον οίκο Oscar de la Renta.

Η ηθοποιός Thandiwe Newton επέλεξε ένα πλισέ, neon, μεταξωτό φόρεμα από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του σχεδιαστή Brandon Maxwell. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι φανταχτερά μποτάκια.

Η Queen B έδωσε χρώμα στο LBD της με ένα neon ροζ τζάκετ, και μια τσάντα και τακούνια στην ίδια απόχρωση. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα γυαλιά ηλίου και φανταχτερά κοσμήματα με σμαραγδί πέτρες.

Δεν τελειώσαμε ακόμα! Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα υπόλοιπα looks.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dana_malhas

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: