Σύζυγος και ερωμένη συνεργάστηκαν σε ένα σχέδιο εκδίκησης άνευ προηγουμένου

Ένα από τα πλέον επικίνδυνα και θανάσιμα όντα στον κόσμο είναι η απατημένη γυναίκα. Πόσω μάλλον όταν συνεργάζονται δύο απατημένες γυναίκες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας παντρεμένος Γερμανός αποφάσισε να αποκτήσει μία ερωμένη. Όταν τον “έπιασαν” οι δύο γυναίκες, αποφάσισαν να συνεργαστούν και να πάρουν μαζί την εκδίκησή τους.

Η Ιβόν Σμιντ και η ερωμένη του πρώην, πλέον, συζύγου της, Μπίργκιτ Κόενινγκ, προσέλαβαν ανθρώπους για να τον απαγάγουν και να τον βασανίσουν, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια, κατηγορούμενες ότι υπέβαλαν τον Τόμας Λ. σε μία τόσο βάναυση διαδικασία, που ακόμη υποβάλλεται σε ψυχιατρική θεραπεία.

Ο άτυχος Γερμανός απήχθη από σταθμό φορτηγών στο Βερολίνο, το 2015. Οι τέσσερις απαγωγείς τον έγδυσαν, τον έδεσαν, του έκλεισαν τα μάτια και τον έβαλαν σε φορτηγό ψυγείο με το οποίο τον μετέφεραν σε απομακρυσμένο δάσος. Εκεί, ένας από τους τέσσερις τον έσυρε έξω το όχημα και του είπε να σταματήσει να ενοχλεί την Ιβόν, αλλιώς θα το πληρώσει.

Στη συνέχεια, τον χτύπησε άσχημα και του έδωσε εντολή να μετρήσει μέχρι το 100 προτού αφαιρέσει το ύφασμα που του είχαν δέσει στα μάτια. Μόλις τελείωσε το μέτρημα, βρέθηκε εγκαταλελειμμένος και γuμνός, στους 2 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, κατάφερε να σταματήσει ένα αυτοκίνητο που τον μετέφερε σε αστυνομικό τμήμα. Όταν διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε τραύματα στο κεφάλι και το στομάχι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 39χρονη Ιβόν αποδέχθηκε τις κατηγορίες την πρώτη ημέρα της δίκης, λέγοντας στο δικαστήριο πως ο Τόμας Λ. την κακοποιούσε τα δέκα χρόνια του γάμου τους, ενώ περιέγραψε την απαγωγή ως «αυθόρμητη και δίχως σχεδιασμό ενέργεια». Όπως είπε, ο άνδρας της συνέχισε να την παρενοχλεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Η Κόενινγκ δεν έχει καταθέσει ακόμη. Σύμφωνα με την Daily Mail, η 37χρονη είπε στην αστυνομία ότι ο Τόμας Λ. την απατούσε.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: