Σύζυγος φωνάζει στην γυναίκα του επειδή γέννησε το παιδί τους μέσα στο καινούργιο του αμάξι

Ο Δρ Brian Snyder, ένας χειρουργός έκτακτης ανάγκης, περπάτησε έξω από το νοσοκομείο του για να ανακαλύψει μια αιμορραγούσα, έγκυο γυναίκα να κάθεται μέσα στο φορτηγάκι της, με τον πανικοβλημένο σύζυγό της και ανήσυχους παρευρισκομένους. Ο ΔρSnyder ήξερε ότι η γυναίκα, η Andrea, επρόκειτο να γεννήσει εκείνη τη στιγμή. Δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτό συνέβη στην πραγματικότητα – αλλά πράγματι συνέβη! Ανίκανοι να βάλουν την Andrea σε ένα φορείο, ο Δρ Snyder ηρωικά ξεγέννησε το κοριτσάκι εκεί στο μπροστινό κάθισμα του φορτηγού.


Μετά από ένα τελευταίο σπρώξιμο της Andrea γεννήθηκε ένα υγιές κοριτσάκι. Το πλήθος ζητωκραύγαζε. Ο Δρ Snyder τύλιξε το μωρό σε μια πετσέτα και το έβαλε στο στήθος της μαμάς.

Και εκεί ήταν και ο μπαμπάς.


Ο Δρ Snyder σκέφτηκε ότι ο σύζυγός της Andrea επρόκειτο να λιποθυμήσει βλέποντας όλο το αίμα, αλλά αντ “αυτού, κοίταξε στα μάτια της Andrea και είπε, «Αγάπη μου, αυτό είναι το νέο μας αυτοκίνητο! Το εσωτερικό του ήταν ειδική παραγγελία! Δεν μπορούσες να περιμένεις 15 λεπτά;!»

Η Andrea δεν χρειάστηκε να ακούσει περισσότερα πριν του ρίξει μπουνιά κατ “ευθείαν στο πρόσωπο.

Τώρα, υπήρχαν τρεις άνθρωποι που χρειάζονταν άμεση ιατρική φροντίδα: η Andrea, η οποία μόλις είχε γεννήσει, η κόρη της, η οποία χρειαζόταν να ζεσταθεί και ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν λιπόθυμος στο έδαφος.

Πηγή: diaforetiko

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: