«Σύριζα»το πήγαιναν τα Ελληνικά Μιράζ το Τούρκικο CN-235…Αλλά η εντολή Γιόκ!

Σύριζα …Tο πήγαιναν τα Ελληνικά Μιράζ 200-5  το Τούρκικο CN-235  που έκανε πάνω από 20 Παραβιάσεις -Παραβάσεις αφού πέρασε και μπαινόβγαινε στο Ελληνικo FIR  και κάνοντας συνεχώς Παραβιάσεις -Παραβάσεις σε ολόκληρο το Αιγαίο!

Μάταια περίμεναν μια κάποια εντολή απο το A/TA μέσω του  ΥΠΕΘΑ   τα Ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν από το νησί  της Σκύρου και κόλλησαν στο πλάι στου Τούρκικου Κατασκοπευτικού -καταγραφικού CN-235  με τους διακόπτες στο on !

Μια εντολή που δεν ήρθε ποτέ και εμείς αναρωτιόμαστε τι θα συνέβαινε άν αυτό γινόταν απο την άλλη πλευρά του Αιγαίου …Εκεί τα όπλα έχουν αποδεσμευτεί με  εντολή της Πολιτικής Ηγεσίας …Να περιμένουμε κάτι ανάλογο για την Ελλάδα …Προσωπική μας άποψη ,α κάτι συμβεί θα συμβεί επειδή κάποιος δικός μας αγανάκτησε !

Την ίδια ώρα μια εξάδα Τούρκικων Μαχητικών με δύο μαχητικά οπλισμένα μπήκαν και βγήκαν βόρεια της  Λήμνου και βγήκαν νότια της Χίου !

Ελληνικά Μαχητικά F-16 που απογειώθηκαν απο την νήσο Λήμνο  οπλισμένα κυνήγησαν τα Τούρκικα που δεν αντέδρασαν αλλά αποχώρησαν απο την περιοχή !

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :   1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ       :   1 CN-235
ΕΜΠΛΟΚΕΣ             :    -
ΠΕΡΙΟΧΗ                 : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

 

Πηγή:veteranos.gr

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: