ΣΥΡΙΖΑ: Οι απειλές σε βάρος του Ανδρέα Νεφελούδη θα πέσουν στο κενό

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, μετά τις απειλές που δέχτηκε από «τραμπούκους», όπως τονίζει, οι οποίοι προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Θόδωρου Καρυπίδη.

“Οι απειλές που δέχεται ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, από τραμπούκους που προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Θ. Καρυπίδη, θα πέσουν στο κενό.

Οι εποχές που οι διάφοροι μεγαλόσχημοι χρησιμοποιούσαν τις ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους, με αποτέλεσμα τη συστηματική υπονόμευση του δημοσίου συμφέροντος, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι φίλαθλοι του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών ομάδων, δεν έχουν κανένα λόγο να υπερασπίζονται επιχειρηματίες που αφήνουν απλήρωτους εργαζόμενους και φεσώνουν με υπέρογκα ποσά τα ασφαλιστικά ταμεία.

Στεκόμαστε στο πλάι του Αν. Νεφελούδη. Το καθεστώς αυθαιρεσίας που απολάμβαναν ορισμένοι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: