Σύνθημα πρόκρισης από Σκίμπε!


Ο Μίκαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου για τον αποψινό αγώνα με την Εσθονία, ανέφερε:

«Είναι πιο δύσκολο να προετοιμάσεις σωστά την ομάδα σου όταν ο αντίπαλος έχει άλλον προπονητή. Νέος τεχνικός σημαίνει νέες σκέψεις και ιδέες. Θα κάνει αλλαγές στην ομάδα που δεν τις περιμένεις απαραίτητα. Όταν έρχεται ένας νέος τεχνικός και κερδίζει το πρώτο ματς με 4-0 όλα δείχνουν πολύ καλά και δίνουν τόνωση και ψυχολογική αυτοπεποίθηση».

Για τον αντίπαλο: «Η Εθνική Εσθονίας τα πηγαίνει καλά αλλά εμείς ως βασικό μας στόχο έχουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορέσαμε να είμαστε στα γήπεδα της Γαλλίας και τώρα θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και όλοι μας για να βρεθούμε στα τελικά του Μουντιάλ».

Για την πορεία της Εθνικής: «Θεωρώ πως κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τους βαθμούς και τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν κοντά ο ένας στον άλλο και να είναι πετυχημένοι. Είναι σκληρό όταν υπάρχει η ήττα. Πρέπει να παλέψουμε πολύ, να τρέξουμε πολύ και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Θυμίζουμε ότι θα απουσιάσει από τη μάχη του Ταλίν σήμερα (10/10, 21:45) ο Φορτούνης ενώ θα λείψει και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Κύπρο στο δεξί του γόνατο.

Ως αντί-Φορτούνης θα χρησιμοποιηθεί μάλλον ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ήταν καλός στον αγώνα με την Κύπρο και σημείωσε και το δεύτερο γκολ της Εθνικής μας.


Πηγή:Zougla.gr

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: