Συνήθειες που τον τρελαίνουν (κυριολεκτικά) σε σένα

Συνήθειες που τον τρελαίνουν (κυριολεκτικά) σε σένα

Συνήθειες που τον τρελαίνουν (κυριολεκτικά) σε σένα

Ορισμένες φορές, μπορείς να γίνει αρκετά σπαστική. Έχεις κάποιες συνήθειες που ξέρεις ότι τον κάνουν να βράζει στα καζάνια της κολάσεως, κι όμως επιμένεις στις συνήθειες αυτές, έτσι για να τον τρελαίνεις. Ιδού, τα χειρότερα σου!

Με τα φώτα νυχτωμένα και βαριά:

Εσύ θέλεις να βλέπεις ένα φως πάντα αναμμένο στο σπίτι κι εκείνος σαν σίφουνας τα σβήνει όλα. Η διαφωνία καταλήγει σε ποσοστό 99% με σένα να ξεχνάς και τα φώτα του αυτοκινήτου ανοιχτά. Κι όταν μένει η μπαταρία, εκεί να δεις τα φώτα που ετοιμάζεται ο αγαπημένος σου να σου αλλάξει.

Πάλι δεν έχω τι να φορέσω

Μπορεί να αντέξει την γκρίνια σου, για τα ψώνια που ξέχασε να κάνει. Μπορεί να αντέξει τα παράπονα που του κάνεις για τις κολλητές σου. Όλα τα μπορεί αλλά εκείνη η γκρίνια άνευ ουσίας είναι που του τρυπάει το τύμπανο. Ειδικά το σκηνικό που εσύ έχεις αργήσει να ετοιμαστείς γιατί δεν έχεις τίποτα να φορέσεις κι εκείνος σε βρίσκει με 50 συνολάκια στο κρεβάτι, τον ξεπερνά ως οντότητα.

Να σου κάνω μια ερώτησηηηηηηη;

Ναι που λες, έχεις κι εσύ αυτό το γυναικείο συνήθειο να τον ρωτάς για πράγματα στα οποία γνωρίζεις πολύ καλά την απάντηση. Ειδικά εκείνο το αξεπέραστο »θύμωσες», όταν του έχεις κάνει τα χειρότερα, είναι αιτία να πηδήξει από το παράθυρο.

Πάρε μια πρωτοβουλία

Τον ζαλίζεις μια ζωή να παίρνει πρωτοβουλίες στο δεσμό σας. Γιατί δεν κάνει σχέδια είναι το μεγάλο σου αγκάθι. Κι όταν εκείνος παίρνει το θέμα πάνω του και διαλέγει ξενοδοχείο για τρίημερο, εστιατόριο για δείπνο ή ταινία στο σινεμά, τον κράζεις για τις επιλογές του.

Έχεις κάτι;

Αυτή δεν είναι συνήθεια είναι ωρολογιακή βόμβα στα χέρια σου. Κάθε φορά που τον βλέπεις κουρασμένο, μπριζωμένο, σκυθρωπό, σπεύδεις να τον ρωτήσεις αν έχει κάτι. Η αλήθεια είναι πως όταν θελήσει θα σου μιλήσει, το να τον ρωτάς επανειλημμένα, θα τον κάνει να σκάσει!

Το μπάνιο αυτός ο εχθρός του:

Σου λέει πως θα μπει να κάνει μπάνιο κι εσύ βρίσκεις την ώρα να σφουγγαρίσει. Μην φταίνε οι μοίρες, μην σου βγαίνει ο Παρθένος εαυτός σου, ό,τι κι αν φταίει, ο συγχρονισμός σας μπορεί να τον στείλει στο νοσοκομείο- κυριολεκτικά- αν τύχει και γλυστρήσει στο σφουγγαρισμένο πλακάκι.

Κατερίνα Πατούλια
womenonly.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: