Συνεργασία Mercedes-Benz Κορέας και  Samsung C & T για τα 50 χρόνια της  AMG

Η Mercedes στην Κορέα τον τελευταίο χρόνο κάνει τρελές πωλήσεις,παρά τις  αντίθετες προθέσεις των Κορεατών που δυσανασχετούν όταν  ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες εισβάλουν στην εγχώρια αγορά.

Ο Έλληνας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Κορέας  κ. Δημήτρης Ψυλλάκης, που θεωρείται από τους καλύτερους μάνατζερ της γερμανικής φίρμας έβαλε στόχο την πρώτη θέση στις εισαγόμενες μάρκες.

Η BMW  βρισκόταν στην 1η θέση για πάνω από 10 χρόνια .

Τώρα βλέπει τα άλματα της Mercedes και δεν προλαβαίνει να αντιδράσει, αφού εδώ και δυο χρόνια είναι πλέον στην δεύτερη θέση με σημαντική διαφορά .

Ο Δημήτρης Ψυλλάκης κατά τη διάρκεια της  επετείου 50 χρόνων της ύπαρξης της Mercedes-AMG που πραγματοποιήθηκε στο Daesun Flour Mills στη Σεούλ ανακοίνωσε πρώτον την αλματώδη άνοδο των πωλήσεων στην τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία της Ασίας, καθιστώντας την Κορέα πέμπτη αγορά στον κόσμο για την ΜΒ  και δεύτερον τη ανάληψη περαιτέρω πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη του Sport and Race driving  στην Κορέα. Μάλιστα η  Mercedes θα συνεργαστεί με την Samsung Construction & Trading , ιδιοκτήτη της πλέον σύγχρονης και τεχνικής πίστας αγώνων στην Κορέα, μόνο 45 χιλιόμετρα από το κέντρο της Σεουλ.

Από την Mercedes-Benz Κορέας έγινε γνωστό ότι η εταιρεία ολοκλήρωσε πρόσφατα  μνημόνιο συνεργασίας  με την Samsung C & T και θα συζητήσει περαιτέρω το σχέδιο ανακαίνισης και εξέλιξης της πίστας σε “AMG Speedway”  . Το σημαντικό είναι ότι εκτός από τους αγώνες θα υπάρξει « Ακαδημία Αυτοκινήτου AMG» που σκοπό θα έχει να ενημερώνει σωστά τους Κορεάτες για την ασφαλή οδήγηση και για τους πιο « μυημένους» , μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης σε ασφαλής συνθήκες , κοντά σε επαγγελματίες οδηγούς αγώνων.

*** Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Κορέας Δημήτρης Ψυλλάκης στη εκδηλωση για τα 50 χρόνια με της  Mercedes-AMG .

Συνεργασία Mercedes-Benz Κορέας και  Samsung C & T για τα 50 χρόνια της  AMG

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: