Συνεργασία Goodyear και Lexus για τη Διαμόρφωση του Μέλλοντος της Ηλεκτροκίνησης

Προβάλλοντας το όραμα της Lexus στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, το Πρωτότυπο μοντέλο Lexus LF-30 Electrified  τιμά την 30η Επέτειο της Μάρκας. Έχει σχεδιαστεί με την υπόσχεση για μια δυναμική, οδηγική εμπειρία που θέτει νέα δεδομένα όσο κανένας άλλος. Η Goodyear παρέχει ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά για να αναδεικνύουν τη μοντέρνα, κομψή και άκρως σπορ σχεδίαση ενός μοντέλου Lexus. Υποστηρίζουν αμιγώς ηλεκτρικούς κινητήρες ενώ έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν και να παρέχουν συνολική άνεση καθώς και απόλυτα σπορ επιδόσεις κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου.

Τα Πρωτότυπα ελαστικά για το μοντέλο LF-30 Electrified συμπεριλαμβάνουν καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως:

  • Ψύξη Ηλεκτρικών κινητήρων: Στηριζόμενη στη μεγάλη εξειδίκευσή της στον τομέα της αεροδυναμικής, η Goodyear με τα πρωτότυπα ελαστικά της έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την ψύξη των Ηλεκτρικών Κινητήρων. Συγκεκριμένα, κρύος αέρας εισάγεται μέσα από τους αεραγωγούς του εμπρόσθιου προφυλακτήρα και “πτερύγια” στα ελαστικά οδηγούν τη ροή αέρα προς τον ηλεκτρικό κινητήρα, που είναι τοποθετημένος πίσω από κάθε τροχό. Ο θερμός αέρας που παράγεται από τον ηλεκτροκινητήρα του ηλεκτρικού μοντέλου, αποβάλλεται προς την εξωτερική άκρη της ζάντας του Lexus LF-30 Electrified.
  • Μειωμένη αεροδυναμική αντίσταση: Ο σχεδιασμός του ελαστικού συνδυαστικά με το εξωτερικό του σχήμα, βελτιώνει την αεροδυναμική της Lexus μειώνοντας την αντίσταση, με αποτέλεσμα την υψηλότερη αποδοτικότητα και την μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας.
  • Μείωση θορύβου μέσω βιομιμητισμού: H Goodyear εμπνεύστηκε από τη φύση για τη σχεδίαση αυτών των πρωτότυπων ελαστικών. Οι επιβλητικές άκρες των πτερυγίων ψύξης είναι επικαλυμμένες με φίνο βελούδο όπως τα φτερά μιας κουκουβάγιας, που της επιτρέπουν να πιάσει τη λεία της σιωπηλά, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μέσω της βιομιμητικής, ο θόρυβος κύλισης του ελαστικού μειώνεται στο ελάχιστο.

Το πρωτότυπο ελαστικό της Goodyear για την Lexus LF-30 Electrified προσφέρεται σε διάσταση 285/35R24.

Συνεργασία Goodyear και Lexus για τη Διαμόρφωση του Μέλλοντος της Ηλεκτροκίνησης gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: