Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί που λήστεψαν Σύρο κοσμηματοπώλη στην Αττική Οδό

Στη σπείρα που λήστεψε έναν 47χρονο Σύρο τον περασμένο Φεβρουάριο ανήκαν και δύο αστυνομικοί, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τετάρτη με εντάλματα σύλληψης.

Αναφορικά με την υπόθεση, ο 47χρονος, που δραστηριοποιείται στο εμπόριο κοσμημάτων, είχε φτάσει από τη Γερμανία στην Αθήνα στις 5 Φεβρουαρίου με το αυτοκίνητό του. Καθώς οδηγούσε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα τον ακινητοποίησαν άτομα με στολές που έμοιαζαν με αυτές των αστυνομικών, όπως στη συνέχεια κατέθεσε ο ίδιος.

Αφού τον απείλησαν με όπλο, τον μετέφεραν σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου του πήραν από το αυτοκίνητό του 300.000 ευρώ και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν εκεί.

Μετά από έρευνες μηνών, οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση ταυτοποίησαν ως δράστες έναν 32χρονο Καζακστανό με Ελληνική υπηκοότητα που κρατείται σε φυλακή της Μόσχας για υποθέσεις εκβιασμών και ληστειών και δύο Ανθυπαστυνόμους, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: