Συνελήφθη ο φερόμενος ως εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους έναν Βούλγαρο, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σχετίζεται με τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα.

Πρόκειται για Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες. Ο 30χρονος εντοπίστηκε από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ. Να αναφέρουμε ότι ο Βούλγαρος προσήχθη την Τετάρτη και οι Αρχές έπειτα από τις πρώτες ανακρίσεις κατέληξαν στη σύλληψή του. 

Πιθανολογείται ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου του 2018, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στο Πανόραμα Βούλας και τον «γάζωσε» με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να καταγράφει το σοκαριστικό περιστατικό.

Μετά από πέντε μήνες ερευνών, οι Αρχές συνέλαβαν τον Βούλγαρο, ο οποίος και αυτή την ώρα απολογείται και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία βρισκόταν σε περιοχή της Αττικής.

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και πληροφορήθηκε το τραγικό περιστατικό.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: