Συνελήφθη ο 21χρονος που έκαψε την ελληνική σημαία

Οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον νεαρό, ο οποίος βεβήλωσε  έβαλε στα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια έκαψε την ελληνική σημαία, κατά την διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το Πολυτεχνείο, στον εορτασμό της 43ης επετείου της εξέγερσης του 1973.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με επεισόδια και φθορές που προκλήθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων στις 17 Νοεμβρίου 2016, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός από τους κύριους δράστης της παράνομης πράξης.

Ο λόγος για έναν 21χρονο αντιεξουσιαστή, ο οποίος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και ομολόγησε την πράξη του. Ακόμη, συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ένας 20χρονος Έλληνας και ένας 21χρονος Αλβανός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Στο πλαίσιο της παραπάνω έρευνας εξακριβώθηκε η εμπλοκή συνολικά 19 ατόμων, στην κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων και της Νέας Σμύρνης αλλά και στη διάπραξη άλλων αδικημάτων.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της προσβολής συμβόλων του ελληνικού Κράτους, εμπρησμού, έκρηξης απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, παραβάσεων σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, παράβασης του Νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί όπλων και για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: