Συνελήφθη γιατί δεν είχε επιστρέψει ταινία σε βιντεοκλάμπ από το 2001!

Η ιστορία του 37χρονου από Τζέιμς Μέιγιερς από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κάνεις τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου μέσα από τα social media, εκεί όπου ο ίδιος θέλησε να τη δημοσιοποιήσει προκειμένου να

μάθει όλος ο πλανήτης τι μπορεί να συμβεί σε κάποιον, σε περίπτωση που ξεχάσει να… επιστρέψει μια ταινία στο βιντεοκλάμπ.

Κι όμως, την περασμένη Τρίτη ο Μέιγιερς ήρθε αντιμέτωπος με το «βρώμικο» παρελθόν του όταν, την ώρα που πήγαινε την κόρη του στο σχολείο, τον σταμάτησε ένα περιπολικό, επειδή είχε ένα σπασμένο φανάρι.

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν και πήραν τα στοιχεία του 37χρονου πατέρα, του ανακοίνωσαν ότι πρέπει να τον συλλάβουν καθώς από το 2001 δεν έχει επιστρέψει την ταινία «Freddy Got Fingered» στο βιντεοκλάμπ από το οποίο την είχε νοικιάσει!

Κι όμως, οι άντρες της αστυνομίας του είπαν πως εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από το 2002 και ο 37χρονος δεν μπορούσε παρά να πιστέψει ότι κάποιος είχε σχεδιάσει μια καλοστημένη φάρσα για εκείνον. Δυστυχώς, όμως, σύντομα κατάλαβε ότι λίγο έλειψε να βρεθεί στη φυλακή, για έναν λόγο τον οποίο είχε ξεχάσει.

Το βιντεοκλάμπ έχει πλέον κλείσει και μπορεί ο Μέιγιερς να αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο, στις 27 Απριλίου πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο για την απίστευτη αυτή υπόθεση.

Πάντως, ο Τομ Γκριν, ο πρωταγωνιστής της επίμαχης ταινίας, έμαθε για την ιστορία του 37χρονου και προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Μέιγιερς οικονομικά, σε περίπτωση που χρειαστεί να καταβάλει υψηλό πρόστιμο.

protothema.gr

seleo.gr-Diethni

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: