Συνελήφθη για δεύτερη φορά 32χρονος για εμπρησμούς οχημάτων στην Πάτρα

Ο 32χρονος που είχε συλληφθεί και τον περασμένο Αύγουστο για το μπαράζ εμπρησμών το οποίο είχε αναστατώσει την Πάτρα, έπεσε και πάλι στα χέρια των αστυνομικών και των ανδρών του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, λίγες ώρες μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σημειώνεται ότι ο σύγχρονος “Νέρωνας” εντοπίστηκε με βάση μαρτυρίες που συγκέντρωσαν οι αρχές, στο πλαίσιο της προανάκρισης για τους εμπρησμούς που προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα φορτηγό και μια μοτοσικλέτα τα οποία ήταν σταθμευμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Ο 32χρονος και αυτή τη φορά, όπως και την προηγούμενη, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με τους εμπρησμούς. Ωστόσο, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκε έκρινε επαρκή τα στοιχεία που υπήρχαν σε βάρος του και του άσκησε δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο νεαρός, στον οποίο είχε επιβληθεί τον Αύγουστο να δίνει το παρών δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, κρατείται και θα απολογηθεί στον ανακριτή την Δευτέρα, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: