Συνελήφθη ένας 37χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη ένας 37χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην , από αστυνομικούς του τμήματος “Αμεσης Δράσης ένας 37χρονος Ρομά σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, ενώ τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο 24χρονος αδελφός και συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, ο 37χρονος μαζί με τον 24χρονο αργά χθες βράδυ στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, πυροβόλησαν πέντε φορές με πυροβόλο και κυνηγετικό όπλο, εναντίον ενός 31χρονου επίσης Ρομά, λόγω προσωπικών διαφορών, τραυματίζοντας τον στην ωμοπλάτη.

Σημειώνεται ότι, λίγη ώρα νωρίτερα, σε καταυλισμό στην περιοχή των Πατρών είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δραστών και του 31χρονου παθόντος. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο των Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Οι βρήκαν στον τόπο του συμβάντος και κατάσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο και 49 φυσίγγια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πατρών.

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: