Συνελήφθη 61χρονος που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην Καστοριά

Τo απόγευμα της Κυριακής, ένας 61χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, ο 61χρονος εντοπίστηκε να καλλιεργεί σε αγρό πλησίον της οικίας του, σε περιοχή της Καστοριάς, 8 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,60 μέτρων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν ακόμη 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,25 μέτρων, 61,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 106 κενές νάιλον συσκευασίες, προοριζόμενες για τη συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά κατασχέθηκαν 10 δενδρύλλια κάνναβης, 61,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 106 κενές νάιλον συσκευασίες.

Τα δενδρύλλια, αφού εκριζώθηκαν κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: