Συνελήφθη 30χρονος για κλοπές στην Κέρκυρα

Συνελήφθη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, 30χρονος για το αδίκημα των κλοπών κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην πόλη της Κέρκυρας και από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του, σε δύο διαδοχικές υποθέσεις κλοπών από τις εγκαταστάσεις επιχείρησης τηλεπικοινωνιών, στην πόλη της Κέρκυρας.

Στην πρώτη περίπτωση διαπιστώθηκε ότι λίγη ώρα πριν την σύλληψη του, αφαίρεσε ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα υπαλλήλου της επιχείρησης, το οποίο κατά την αστυνομική έρευνα βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στην δεύτερη αντίστοιχη περίπτωση, από τον ίδιο χώρο, είχε αφαιρέσει την Κυριακή (09.12.2018) το μεσημέρι, μαζί με τρεις (3) ακόμη συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, τέσσερις (4) ράβδους χαλκού αξίας (500) ευρώ περίπου.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας. Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: