Συνέλαβαν φυγόποινο Αλβανό στην Κακαβιά

Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για ενδοοικογενειακή βία

Αναζητούσε τρόπο να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου όμως ήταν καταζητούμενος, ένας Αλβανός ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο Δελβινάκι Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και του τμήματος Πωγωνίου.

Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων και διαπιστώθηκε ότι ήταν διεθνώς διωκόμενος, καθώς είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για ενδοοικογενειακή βία και οι αλβανικές αρχές τον αναζητούσαν. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου και δρομολογείται η διαδικασία για την έκδοσή του στην Αλβανία.

Συλλήψεις διωκόμενων στην Πάτρα

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Πάτρα ένας Έλληνας και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για απάτη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

Πάλι στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια Ελληνίδα γιατί εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών για κλοπή. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: