Συνέντευξη για δουλειά μέσω Zoom; Να, τι μπορείς να φορέσεις

Συνέντευξη για δουλειά μέσω Zoom; Να, τι μπορείς να φορέσεις

Μπορεί ο συνομιλητής σου να μη σε βλέπει ολόκληρη, όμως μπορείς να εντυπωσιάσεις ακόμα και μόνο με το πάνω μέρος του σώματός σου.

Το Zoom ίσως να το γνωρίζαμε ελάχιστα πριν τον Μάρτιο του 2020, αλλά το μάθαμε και εξοικειωθήκαμε με αυτό πολύ κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Τα επαγγελματικά meetings, τα πάρτι-έκπληξη στους φίλους μας και οι online παρουσιάσεις για τη δουλειά μας γίνονταν ως επί το πλείστον με αυτόν τον τρόπο, ο οποίος -μάλλον- ήρθε για να μείνει. Και τι σημαίνει αυτό;

Ότι από την καραντίνα και έπειτα- ειδικά τώρα που είμαστε πάλι υπό καθεστώς περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού- πολλές συνεντεύξεις για δουλειά γίνονται και μέσω Zoom. Όπως καταλαβαίνεις, οι μεγάλες εταιρείες που απασχολούν πολυπληθές εργατικό δυναμικό λαμβάνουν τα μέτρα τους και προσπαθούν να περιορίσουν την είσοδο πολλών ανθρώπων στο χώρο τους, με αποτέλεσμα ένα διαδικτυακό interview να είναι η σίγουρη και πιο εφικτή λύση.

Και εκεί ακριβώς έρχεται το ερώτημα: «τι φοράω σε ένα zoom interview»; Γιατί σε μια κανονική, με φυσική παρουσία, συνέντευξη για δουλειά ήξερες ότι θα δώσεις σημασία στο look σου από την κορυφή ως τα νύχια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, θα πρέπει να εστιάσεις λίγο περισσότερο στο πάνω μέρος του σώματος (χωρίς να αμελήσεις την υπόλοιπη εικόνα σου), το οποίο και αποτυπώνεται στην κάμερα του συνομιλητή.

Για να σε βοηθήσουμε και να αποβάλουμε το «στυλιστικό» σου άγχος, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery επτά looks και tips που θα συμβάλουν, ώστε να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις στον συνομιλητή σου. Έχε αυτοπεποίθηση, μείνε χαλαρή, βάλε- όμως- τα δυνατά σου και από εμάς… Καλή επιτυχία!

Cover photo: @twiceblessed_

Διάβασε ακόμα: Η Meghan Markle εναλλάσσει 7 στυλ πανωφοριού στις εμφανίσεις της

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: