Σύνδρομο Παπαχρόνη για τον Αναγνωστόπουλο – Θαυμάστρια λέει πως τον έχει συγχωρέσει

Μια άγνωστη γυναίκα, που λέει ότι παρακολούθησε από κοντά την απολογία του Αναγνωστόπουλου, εξέφρασε τη στήριξή της στον δολοφόνο της Καρολάιν — Αποκάλυψε πως του έχει στείλει γράμμα στη φυλακή και εξέφρασε τον φόβο της για την επιβολή ισόβιας κάθειρξης

Μια μυστηριώδης γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή εκδίκασης της υπόθεσης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στο πλευρό του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, σε μια περίπτωση που θυμίζει αυτή του «δράκου της Δράμας» Κυριάκου Παπαχρόνη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του για τις δολοφονίες και τους βιασμούς που είχε διαπράξει, δεχόταν δεκάδες γράμματα από θαυμάστριές του.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, η… θαυμάστρια του Μπάμπη είχε φροντίσει τις προηγούμενες μέρες να πάρει πρώτη θέση στο δικαστήριο για να παρακολουθήσει την απολογία του, ενώ σε τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε, εξέφρασε «την έλξη που αισθάνεται» για εκείνον. Παράλληλα, προσθέτει πως «μέσα της, τον έχει συγχωρέσει για το έγκλημα που έκανε».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjxs4wusl635)

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση της δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστρια, υποστηρίκτρια. Για να ξεκαθαρίσουμε, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται αυτό που έκανε, ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητα. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό» είπε η άγνωστη γυναίκα στον Alpha.

«Ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Όχι μόνο εγώ, πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του. Εγώ δεν είμαι παντρεμένη» πρόσθεσε η θαυμάστρια του Αναγνωστόπουλου.

Και συνέχισε: «Του έχω γράψει ένα γράμμα, ήταν σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο, δεν είχε ερωτικό χαρακτήρα. Του γράφω ότι είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω μια διαίσθηση γι’ αυτό. Θέλω να του μεταφέρω να κάνει κουράγιο, να βαστάει γερά στη φυλακή. Αναφορικά με την απολογία του. πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Δεν είχε παρακολουθήσει ξανά. Τη Δευτέρα θα ειμαι πάλι εδώ όταν βγει απόφαση. Προσωπικά, εγώ μέσα μου, τον έχω συγχωρέσει. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως».

Ποιος ήταν ο «δράκος της Δράμας» Κυριάκος Παπαχρόνης

Θυμίζεται πως ο Κυριάκος Παπαχρόνης έχει μείνει γνωστός ως ο «δράκος της Δράμας» και ο δολοφόνος με τις περισσότερες θαυμάστριες. Συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 1982 για πέντε δολοφονίες και τρεις απόπειρες, δύο βιασμούς και απόπειρες βιασμών, με συνέπεια να καταδικαστεί δις εις θάνατον, ποινή η οποία μετατράπηκε σε ισόβια. Σε όλες τις επιθέσεις του ο Κυριάκος Παπαχρόνης φορούσε τη στρατιωτική του στολή.


Κατά την παραμονή του στη φυλακή, ο Παπαχρόνης λάμβανε δεκάδες eρωτικά γράμματα από θαυμάστριες. Οι ψυχολόγοι που μελέτησαν το φαινόμενο, χαρακτήρισαν «αρρωστημένη εμμονή» τα συγκεκριμένα γράμματα στον Παπαχρόνη και τα ερμήνευσαν ως σύνδρομο που πηγάζει από το μίσος, το οποίο μπορεί να κρύβει μέσα της μια γυναίκα απέναντι στο ίδιο της το φύλο. Μετά την αποφυλάκιση του, ο Κυριάκος Παπαχρόνης αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του και ζούσε στη Λάρισα.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: