Συναγερμός στο Ηράκλειο: 50χρονος πήγε να κάψει αστυνομικούς και να αυτοπυρποληθεί

Συναγερμός σήμανε στο Β΄ αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου (πρώην τμήμα Αγίου Μύρωνα) το πρωί της Τετάρτης, όταν ένας 50χρονος με έντονα ψυχολογικά προβλήματα άδειασε ένα μπιτόνι με βενζίνη και απείλησε να βάλει φωτιά.

Ειδικότερα, ο δράστης, που παρακολουθείται από ιδιώτη ψυχίατρο, αλλά δεν είχε εξακριβωθεί πόσο επικίνδυνος είναι, μπήκε στο τμήμα κρατώντας το μπιτόνι και άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς, ενώ ταυτόχρονα έριξε μεγάλη ποσότητα βενζίνης πάνω σε έναν πολιτικό υπάλληλο και έναν αστυνομικό και αμέσως μετά και στα δικά του ρούχα.

Ο 50χρονος ευτυχώς δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τον αναπτήρα που έβγαλε από την τσέπη του, καθώς όσοι βρίσκονταν εκεί όρμησαν κατά πάνω του και κατάφεραν να του τον πάρουν.

Αφού προσπάθησε να χτυπήσει έναν αστυνομικό, ο εν λόγω άνδρας βγήκε τρέχοντας από το τμήμα, μπήκε σε ένα αγροτικό φορτηγάκι και διέφυγε. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και τελικά εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο και να εγκλειστεί σε ειδική κλινική.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: