Συναγερμός στην Αμφιλοχία: 59χρονος φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια σε παραλία

Στη δικαιοσύνη οδηγήθηκε ένας 59χρονος Έλληνας κάτοικος χωριού της Άρτας, ο οποίος φωτογράφιζε με το κινητό του τα ανήλικα κορίτσια που έκαναν μπάνιο στην παραλία Μενίδι της Αμφιλοχίας.

Ο παρατηρητικός πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού αντιλήφθηκε τι έκανε ο 59χρονος και απαίτησε να του δείξει τα αρχεία στο κινητό του, όμως εκείνος αρνήθηκε και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Τότε, κάποιοι ειδοποίησαν τις αρχές και στην παραλία έφτασαν άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας, οι οποίοι έκαναν έλεγχο στο κινητό του δράστη και ανακάλυψαν πλήθος από φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών.

Φωτογράφιζε ανυποψίαστα κοριτσάκια

Ο 59χρονος φέρεται να φωτογράφιζε και τις προηγούμενες ημέρες ανυποψίαστα κοριτσάκια κι έτσι συνελήφθη και το κινητό του εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας της Αστυνομίας για διερεύνηση. Παράλληλα, αναμένεται να ελεγχθούν και οι λογαριασμοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πατέρας του κοριτσιού, ο 59χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και κατ’ αρχήν αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: