Συναγερμός στη Γλυφάδα: Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε την Τρίτη το βράδυ ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ειδικότερα, ένοπλος δράστης, μόλις είδε τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο ίδιος, μιλώντας στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ανέφερε ότι βρισκόταν στο αμάξι του έξω από το σπίτι του όταν άκουσε κάποιους πυροβολισμούς και αμέσως έπεσε για να καλυφθεί.

Άμεσα, ο Σέρβος παλαίμαχος επιθετικός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή. Τελικά, το αυτοκίνητο του ενόπλου βρέθηκε καμένο στον περιφερειακό δρόμο του παλιού αεροδρομίου, κοντά στο Γκολφ Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., η επίθεση ήταν καλά οργανωμένη και θεωρείται σίγουρο ότι οι δράστες παρακολουθούσαν τον Σέρβο και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να του στήσουν ενέδρα έξω από το σπίτι του στην οδό Ελπίδος.

«Με πυροβόλησε και ενστικτωδώς έπεσα στα δεξιά»

«Είδα κάποιον να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητό του με το όπλο του και με πλησίασε. Ενστικτωδώς έπεσα στα δεξιά. Εκείνος με πυροβόλησε και μετά μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε», υποστήριξε ο 46χρονος Σέρβος πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, Ερυθρού Αστέρα, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σοσιεδάδ, Γιουβέντους και Λάτσιο στην πρώτη κατάθεσή του, σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ρεπορτάζ του δικτύου Alo αναφέρει ότι ο Κοβάσεβιτς επιβεβαίωσε πως είδε δύο δράστες, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν είχε εχθρούς.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: