Συναγερμός στη Γερμανία: «Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν χημική επίθεση!»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι γερμανικές αρχές καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι το οπλοστάσιο των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους περιλαμβάνει και χημικά με τα οποία θα μπορούσαν να αιματοκυλήσουν τη χώρα της Άνγκελα Μέρκελ.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, υπό τον τίτλο : Η γερμανική κυβέρνηση προειδοποιεί για τρομοκρατικό χτύπημα με χημικά όπλα, οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας βρίσκονται σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής υπό τον φόβο ότι, η «υπ” αριθμόν 1″ απειλή της Δύσης θα εξαπολύσει επιθέσεις στη Γερμανία σπέρνοντας τον τρόμο και τον θάνατο με χημικά όπλα.

Λίγους μήνες μετά την αιματηρή επίθεση του Τυνήσιου, Ανίς Αμρί με τη νταλίκα του θανάτου στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου στην «Εκκλησία της Μνήμης», οι αρχές έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Το επίμαχο γερμανικό δημοσίευμα δεν διευκρινίζει πάντως, αν πρόκειται για συνεργούς του Τυνήσιου ισλαμιστή τρομοκράτη που προετοιμάζουν τα τυφλά χτυπήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στη Βρετανία οι αρχές βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής από την 1η Ιανουαρίου με τον Βρετανό υπουργός Ασφαλείας να επισημαίνει ότι, οι τζιχαντιστές και το Ισλαμικό κράτος έχουν θέσει ως στόχο να βλάψουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες κι ότι οι τρομοκράτες θα μπορούσαν να χρησιμοποιούσαν ακόμη και χημικά κατά της ανθρωπότητας.

Πηγή: protothema.gr

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: