Συνάντηση Μητσοτάκη – Μέρκελ στο Βερολίνο

Στο Βερολίνο μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συναντηθεί με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Μαζί με την καγκελάριο, θα συμμετάσχουν με διαδοχικές ομιλίες στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ “Vision & Investment Opportunities”. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης έχουν προγραμματιστεί πάνω από 40 B2B συναντήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για τη Δευτέρα διαμορφώνεται ως εξής:

-Στις 14.00 τοπική ώρα (15.00 ώρα Ελλάδας), αναμένονται οι ομιλίες του πρωθυπουργού και της καγκελαρίου Μέρκελ στο Οικονομικό Φόρουμ.

-Στις 14.30 τοπική ώρα (15.30 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Άνγκελα Μέρκελ.

-Έπειτα ο πρωθυπουργός θα έχει επαφές με Γερμανούς επενδυτές και στις 19.00 τοπική ώρα (20.00 ώρα Ελλάδας) θα συμμετάσχει σε πάνελ διαλόγου που διοργανώνει το German Council on Foreign Relations.

Να αναφέρουμε ότι τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν στο Βερολίνο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβης Ελένη Σουρανή, ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αρμόδιος για θέματα ΕΕ και ΗΠΑ Θανάσης Μπακόλας.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: