Συνάντηση Αγγελοπούλου – Κουτσούμπα με φόντο τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Επανάσταση του 1821

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, στον Περισσό, όπου και ενημερώθηκε για τις μέχρι τώρα δράσεις και τους στόχους που αφορούν τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ επισήμανε ότι το κόμμα του «σχεδιάζει και το ίδιο να αναπτύξει δράσεις και να διοργανώσει εκδηλώσεις, καθώς και εκδόσεις με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την αστική εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821».

Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «οι θέσεις του ΚΚΕ αντιμάχονται τα δύο αντιδραστικά ρεύματα σε αυτό το ζήτημα, τόσο εκείνο του εθνικισμού όσο και του κοσμοπολιτισμού».

«Άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του ΚΚΕ για δράσεις που μπορεί να συγκινήσουν τους Έλληνες και αφορούν το πώς οραματιζόμαστε τη ζωή μας μετά το 2021», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης η κ. Αγγελοπούλου. Στο ερώτημα εάν η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» σκοπεύει να συζητήσει αυτές τις προτάσεις, απάντησε θετικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτές τις προτάσεις. Θα τις συζητήσουμε, είναι υποχρέωσή μας».

Σημειώνεται ότι, η πρόεδρος της Επιτροπής θα έχει αύριο, Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 14:00, συνάντηση με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Κωνσταντίνο Τασούλα, στο γραφείο του, στη Βουλή.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: