Συναντήσεις του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου με δημάρχους


Συνεχίζονται οι συναντήσεις του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου με δημάρχους. Το πρωί ο υπουργός συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και συζήτησαν ζητήματα που αφορούν στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας στους δήμους, αλλά και πώς μπορεί να βελτιωθεί ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα και αποτελεσματικότερα οι πολίτες.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, «υπήρξε ταύτιση απόψεων στο ότι το κράτος πρέπει να αφήσει πιο ελεύθερη την αυτοδιοίκηση ώστε να είναι πιο δημιουργική και πιο παραγωγική προς όφελος των πολιτών και, όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, συμφωνήθηκε ότι όλα αυτά θα συζητηθούν αναλυτικά με όλους τους δημάρχους ώστε να συμπεριληφθούν στον νέο νόμο που θα ρυθμίζει και θα απλοποιεί τα θέματα της Αυτοδιοίκησης αλλά και τις σχέσεις της με το κράτος».

Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς, με τον οποίο συζήτησε διοικητικά, οργανωτικά και λειτουργικά θέματα του δήμου τα οποία για να επιλυθούν απαιτείται η στήριξη του υπουργείου Εσωτερικών.

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: