Συμβαίνει ΤΩΡΑ! Έρχεται ΝΕΟΣ Κρατικός Αερομεταφορέας!

Την σύσταση ενός νέου Εθνικού Φορέα Αερομεταφορών προωθεί η Κυβέρνηση (…και το όνομα αυτού Τεχνικές Αεροπορικές Επιχειρήσεις), μέσω του οποίου θα αξιοποιηθεί και ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό.

Θα υπάρξει μια τεχνική βάση που θα εξυπηρετεί κάθε αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος..

Από στιγμή σε στιγμή έρχονται και επίσημες ανακοινώσεις με λεπτομέρειες για αυτό το εγχείρημα και τις σχετικές αποφάσεις…

Συγκεκριμένα ο Δ. Τσουκαλάς ως εκπρόσωπος του υπουργού Μεταφορών δήλωσε πως η κυβέρνηση επιδιώκει την δημιουργία κερδοφόρων αεροπορικών δραστηριοτήτων αξιοποιώντας τις εγχώριες υποδομές και το εξειδικευμένο υψηλού επιπέδου προσωπικό.

Έτσι, το υπουργείο επεξεργάζεται την επαναλειτουργία της τεχνικής βάσης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που θα μειώσει το σημερινό κόστος επισκευών.

Σχεδιάζει ακόμη την δημιουργία ενός σύγχρονου αεροπορικού εκπαιδευτικού κέντρου καλύπτοντας τις ανάγκες για εκπαίδευση πιλότων, με την λειτουργία εξομοιωτών που μπορούν να εγκατασταθούν στην χώρα μας και να εξυπηρετούν χιλιάδες έλληνες και ξένους πιλότους, αντί να προωθούνται στους 49 εξομοιωτές στην Τουρκία.

Προωθείται ακόμη εξειδικευμένη στρατηγική για τις αερομεταφορές με βάση τις εξελίξεις που διαμορφώνονται γεωστρατηγικά στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγη: ignomisou.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: