Σύμφωνα με τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας αυτές είναι οι τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν 2020-21

Ετοίμασε μία shopping list να σου βρίσκεται για τον χειμώνα.

Μπορεί τα Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι να γίνουν φέτος virtual ή με ελάχιστο κοινό, αλλά ο προηγούμενος «μήνας της μόδας», αυτός που παρουσίασε τις συλλογές των Οίκων Μόδας για τη σεζόν F/W 2020-2021 πραγματοποιήθηκε «κανονικά». Και το να ανατρέχουμε στα κοντινά πλάνα από τα catwalks των προηγούμενων μηνών και να βλέπουμε ένα-ένα τα shoe trends που ανέδειξαν τα Fashion Houses μας φέρνει λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα που είχαμε συνηθίσει. Επαναδιατυπώνω, στην fashion πραγματικότητα που είχαμε συνηθίσει.

Η δική μας, λοιπόν, «επιστροφή στην κανονικότητα» περιλαμβάνει το shoe trends report που θα δεις παρακάτω και αφορά τη χρονιά που έχουμε μπροστά μας. Με όλες τις επιδείξεις μόδας να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μήνες, μπορούμε να συγκεντρώσουμε τις πιο hot τάσεις στα παπούτσια για την επόμενη σεζόν και να φανταστούμε ότι ήδη τις έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.
Σύμφωνα με τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας αυτές είναι οι τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν 2020 21
Carolina Herrera F/W 2020-2021 (Photo Credit: IMAXtree)

Ένα από τα πιο γνωστά fashion quotes λέει πως «τα όμορφα παπούτσια σε πηγαίνουν σε όμορφα μέρη» και εμπεριέχει μεγάλη δόση αλήθειας πέρα από το αισιόδοξο και εμψυχωτικό πνεύμα του. Τα αξεσουάρ-φετίχ για τις περισσότερες γυναίκες αυτού του πλανήτη έχουν την τιμητική τους ακόμα και στη «χρονιά της πανδημίας» γιατί όλες οι γυναίκες κατά βάθος θέλουμε το ίδιο πράγμα: «να νιώθουμε και να δείχνουμε όμορφες» ακόμα και σε πρωτόγνωρες καταστάσεις και συνθήκες. Γι’ αυτό ενημερωνόμαστε για τις τάσεις στα παπούτσια και για το 2021, ώστε όχι μόνο να προσθέτουμε «μικρές δόσεις ομορφιάς» στη ζωή και στην ντουλάπα μας, αλλά και για να το κάνουμε με τον πιο fashionable τρόπο.

Μπότες σε έντονες αποχρώσεις, πέδιλα με κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο αλλά και κλασσικά loafers, έρχονται την επόμενη σεζόν και υπόσχονται να μας «οδηγήσουν με βήμα γοργό -και κομψό» σε ένα καλύτερο αύριο. Ή απλά να μας φτιάξουν τη διάθεση… και τα δύο εξίσου χρήσιμα είναι αυτήν την περίοδο.
 Patchwork Top: Το πιο hot είδος μπλούζας σήμερα απευθύνεται στις fans της δεκαετίας του ’70

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: