Σύμφωνα με τον οίκο Dior την επόμενη άνοιξη θα φοράμε έντονο eyeliner και μεγάλες κορδέλες

…αλλά εμείς θέλουμε να το κάνουμε από τώρα! 

Το τελευταίο “πόδι” των εβδομάδων μόδας κάθε σεζόν είναι το μαγευτικό Παρίσι και εμείς ακόμα ονειροπολούμε τις μέρες που περάσαμε εκεί τον περασμένο Φεβρουάριο παρακολουθώντας τα shows του φετινού χειμώνα.

Για πότε ξεκίνησε η παρουσίαση της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 21᾽δεν ξέρουμε αλλά βρίσκεται ήδη στο τελευταίο αυτό “πόδι”, δηλαδή στο Παρίσι. Πρώτη στάση λοιπόν ο οίκος Dior. Έχοντας ήδη παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά το χειμερινό catwalk, ξέραμε πως θα ήταν ένα υπέροχο show και πως θα θέσει τις βάσεις για όλα τα look μας την επόμενη άνοιξη.

Για την επόμενη άνοιξη λοιπόν, ο οίκος Dior προτείνει έντονο eyeliner και μεγάλες κορδέλες στα μαλλιά όμως εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο. Βρίσκουμε το look ιδανικό και για αυτή την εποχή αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Peter Philips χρησιμοποίησε το DIORSHOW 24H* STYLO WATERPROOF EYELINER για να ζωγραφίσει το περίγραμμα στα μάτια των μοντέλων.

Σύμφωνα με τον οίκο Dior την επόμενη άνοιξη θα φοράμε έντονο eyeliner και μεγάλες κορδέλες

Είναι ένα πολύ έντονο μακιγιάζ ματιών, ιδανικό -αν μας ρωτάς- για να το φορέσεις μαζί με τη μάσκα σου αφού στο δέρμα έβαλε ελάχιστα, το ίδιο και στα χείλη κάνοντας μόνο το βλέμμα focal point του μακιγιάζ.

Στα μαλλιά, ο Guido Palau έπιασε ένα επιμελώς ατημέλητο χαμηλό κότσο και στερέωσε μεγάλες κορδέλες με κόμπο στο κέντρο στα κεφάλια των μοντέλων. Και πάλι, βρίσκουμε πως είναι ιδανικό για αυτή την εποχή που τα μαλλιά μας φριζάρουν και θέλουμε κάτι να μας ανεβάσει τη διάθεση αλλά και να μας διευκολύνει.

Όσο για τα ρούχα… η Διονυσία Καλαποθαράκου σίγουρα έχει πολλά να πει οπότε μείνε συντονισμένη για το πιο αναλυτικό review το show. Μέχρι τότε, δες μερικά κοντινά από την πασαρέλα της Maria Grazia Chiuri.

Διάβασε ακόμα: Ούτε το μακιγιάζ έλειπε από τις μαριονέτες που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Moschino

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: