Σύμφωνα με την Molly Goddard, το combo πουλόβερ και η τούλινη φούστα θα είναι hot το φθινόπωρο

Η σχεδιάστρια πάντρεψε το signature ύφασμά της με την πρακτικότητα!

Αν θέλεις να αντιγράψεις το Βρετανικό στυλ, ξεκίνα με τα runway looks της Molly Goddard για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Η σχεδιάστρια μόλις κυκλοφόρησε την τελευταία της συλλογή κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και αυτή είναι γεμάτη αναφορές στο στυλ της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Συγκεκριμένα, η Goddard σχολίασε πως οι αγορές του Portobello και του Camden – τα αγαπημένα δηλαδή μέρη των vintage lovers – ενέπνευσαν τις νέες της δημιουργίες.

Η δήλωση της Goddard για μια στενή φίλη της μητέρας της

«Η καλύτερη φίλης της μητέρας μου παλαιότερα ήταν ένα πολύ κεντρικό πρόσωπο στην κοινωνική σκηνή του Portobello και η συλλογή βασίζεται κάπως γύρω από αυτήν», είπε η Goddard. «Θα την περιέγραφα από ό,τι θυμάμαι ως μια διασταύρωση της Marilyn Monroe και του Mick Jones των The Clash – ξανθά μαλλιά με ένα λουλούδι, κόκκινο κραγιόν, ένα φόρεμα της δεκαετίας του ’50 με στρατιωτικό τζάκετ και αθλητικά παπούτσια – και βασίστηκα σε αυτή την ανάμνηση της για την συλλογή», είπε χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια.

Σύμφωνα με την Molly Goddard, το combo πουλόβερ και η τούλινη φούστα θα είναι hot το φθινόπωρο

Ο David Koma μας έδειξε πόσο sexy μπορεί να γίνει το ποδόσφαιρο

Δεν χρειάζεται να γνωρίσεις αυτήν την γυναίκα για να συνειδητοποιήσεις την επιρροή της στην φθινοπωρινή συλλογή της Goddard. Τα μοντέλα περπάτησαν την πασαρέλα με ογκώδη χτενίσματα. Τα μαλλιά τους ήταν πιασμένα με αλογοουρά ψηλά και κάποιες στο πλάι. Όσο για τη μόδα, τα oversized πλεκτά, τα μεγάλα παλτό της δεκαετίας του ’40 και του ’50, τα φορέματα από οργάντζα και τα βολάν ήταν οι πρωταγωνιστές της συλλογής.

Ένας συνδυασμός όμως που μας τράβηξε την προσοχή ήταν τα φορέματα taffeta, φορεμένα με baggy πουλόβερ και αθλητικά παπούτσια. Ένα συγκεκριμένο outfit – το πολύχρωμο πλεκτό πουλόβερ συνδυασμένο με μια λευκή φούστα και πράσινα platform boots – θα μπορούσε άνετα να φορεθεί από την Carrie Bradshaw (οι θαυμαστές του And Just Like That ξέρουν πως η Carrie θα επένδυσε μια περιουσία για μια καλή τούλινη φούστα).

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάτι για όλους σε αυτήν την συλλογή. Για όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο Portobello ή στο Camden, η συλλογή της Goddard για την σεζόν Fall 2022 έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να αντιγράψεις το cool street style του Λονδίνου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree

Διαβάστε επίσης:

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: