Συλλήψεις τριών ατόμων που μετέφεραν παράνομα μετανάστες στην Εγνατία Οδό

Στη σύλληψη τριών ανδρών, οι οποίοι ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 41, 30 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας με στόχο την κερδοσκοπία, από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο, στην Εγνατία Οδό -ύψος διοδίων Προφήτη, σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ. φορτηγό, με οδηγούς τους συλληφθέντες, στο εσωτερικό των οποίων εντοπίστηκαν συνολικά 23 άτομα πακιστανικής υπηκοότητας, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία νομιμοποιούν την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα από την ελληνοτουρκική μεθόριο (νομός Έβρου) καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ellada

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: