Συλλήψεις για μαστροπεία στην Κρήτη

Στη σύλληψη ενός 60χρονου και μίας 37χρονης αλλοδαπής με την κατηγορία της μαστροπείας προχώρησαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές σε περιοχή του δήμου Φαιστού.

Η σύλληψη των δύο ατόμων έγινε ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 60χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος και η 37χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος, προήγαγαν στην πορνεία 45χρονη αλλοδαπή, με θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο κατάστημα, προκειμένου να συνευρεθεί eρωτικά με την 45χρονη έναντι χρηματικού ποσού. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών.

Από τις αρχές κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων εξήντα ευρώ, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 45χρονης, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: