Συλλήψεις για αλισβερίσι με χασίς στην Κοζάνη

Σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που ζύγιζε 111 γραμμάρια, βρέθηκαν στην κατοχή ενός 37χρονου Έλληνα όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Βοΐου οι οποίοι είχαν στοιχεία για την εμπλοκή του σε διακίνηση ναρκωτικών

Σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που ζύγιζε 111 γραμμάρια, βρέθηκαν στην κατοχή ενός 37χρονου Έλληνα όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Βοΐου οι οποίοι είχαν στοιχεία για την εμπλοκή του σε διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 37χρονος συνελήφθη και αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί το χασίς λίγο νωρίτερα από έναν 53χρονο σε άλλη περιοχή της Κοζάνης. Το σπίτι του προμηθευτή εντοπίστηκε και αμέσως έγινε έρευνα, κατά την οποία βρέθηκαν άλλα 90,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης και ένα πλαστικό σωληνάριο με υπολείμματα χασίς. Έτσι, συνελήφθη και αυτός και οδηγήθηκε μαζί με τον αγοραστή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Δεν θα κάνει… ένας 43χρονος Έλληνας που πήγε να επιβιβαστεί σε για τις Σποράδες στο λιμάνι του Βόλου, έχοντας στην χειραποσκευή του μία συσκευασία με ακατέργαστη βάρους 211 γραμμαρίων. Όμως, τον τσάκωσε ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Στοχευμένες έρευνες στο σπίτι ενός 59χρονου στον Πύργο και στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο απ’ έξω έκαναν οι της Ασφαλείας ακολουθώντας πληροφορίες και ανακάλυψαν συσκευασίες με συνολικά 66 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 59χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: