Συλλαλητήριο του ΚΚΕ σήμερα στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο του σήμερα στο

Συλλαλητήριο του ΚΚΕ σήμερα στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα διοργανώνει το ΚΚΕ στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, με κεντρικό ομιλητή τον γενικό γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία κυβέρνησης και Ε.Ε. για επέκταση του μνημονίου, άμεση κατάργηση μνημονίων –εφαρμοστικών νόμων, ανάκτηση των απωλειών και ρήξη με την Ε.Ε., το κεφάλαιο και την εξουσία τους», αναφέρει η ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής.

Με αυτόν τον τρόπο το ΚΚΕ ουσιαστικά ασκεί την κριτική του στο πλαίσιο της συμφωνίας με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Την Τετάρτη άλλωστε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος κατέθεσε πρόταση νόμου στη για την κατάργηση του μνημονίου, των εφαρμοστικών νόμων και την της δανειακής σύμβασης.

Τη κινητοποίηση επικρότησε με επιστολή του ο Μίκης Θεοδωράκης, αναφέροντας ότι ένα μήνα μετά τη νίκη της Αριστεράς ισχύουν ακόμη τρεις προδοτικές δεσμεύσεις: η παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας, η καθολική δέσμευση της δημόσιας περιουσίας της χώρας και η απαγόρευση άσκησης εθνικής οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής.

Το κάλεσμα στο συλλαλητήριο έγινε με ένα καυστικό βίντεο όπου χρησιμοποιήθηκαν σκηνές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα.

httpv://nap.contadd.com/JsApp/812955?cb=61990748205

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: