Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 40χρονου «σαμουράι»: «Κλαίω για τον εργάτη, τον γιο μου, την κόρη μου που πέθανε»

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η μητέρα του «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας — Είχε χάσει πριν από 40 ημέρες την κόρη της — Καλείται να στηρίξει τα ορφανά εγγονάκια της — Τι δηλώνει για τη θεραπεία που λάμβανε ο γιος της

Γροθιά στο στομάχι αποτελούν τα λόγια της μητέρας του 40χρονου «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας, ο οποίος πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο υπαλλήλους εγκατάστασης φυσικού αερίου, σκοτώνοντας τον έναν. Η τραγική μητέρα βιώνει έναν εφιάλτη, με τον γιο της να αντιμετωπίζει σοβαρά ψιχιατρικά προβλήματα, την κόρη της να έχει πρόσφατα φύγει από το ζωή, ενώ καλείται να σταθεί στα ορφανά εγγονάκια της.

Το βάρος που σηκώνει ασήκωτο, αποτυπώνεται στα σπαρακτικά της λόγια: «Κλαίω για το παιδί μου, κλαίω για τον αδικοχαμένο εργάτη, κλαίω για την κόρη μου που έφυγε πριν από 40 ημέρες».

«Είμαι μέσα σε μια μαύρη θλίψη, σκέφτομαι τον άνθρωπο που έφυγε, έχω κλάψει πολλές φορές γι’αυτόν τον άνθρωπο που δεν τον γνώριζα, φυσιογνωμικά ίσως στο στενάκι να τον έβλεπα αλλά δεν τον γνώριζα. Κλαίω και για εκείνον, κλαίω για τον γιο μου που το μυαλό του έγινε έτσι, κλαίω για την κόρη μου», δήλωσε η γυναίκα στον Alpha εκφράζοντας τη θλίψη της για τον υπάλληλο που τόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή.

Ο γιος της λάμβανε, όπως λέει, τη φαρμακευτική αγωγή του αλλά επηρεάστηκε από τους πρόσφατους θανάτους της αδερφής και του θείου του.

«Έκανε τη θεραπεία του αλλά δυστυχώς δεν ελέγχθηκε το συγκεκριμένο μαύρο πρωινό δυστυχώς. Όλα τα άλλα είναι αστείες υποθέσεις», επεσήμανε.

«Στην ταράτσα του σπιτιού του ασχολείτο με τις πολεμικές τέχνες και έκανε διάφορες σαχλαμάρες του. Και ήταν το μυαλό του τόσο, ώστε να τα βγάζει και στο Internet. Είμαι υποχρεωμένη να αντέξω και το γιο μου να βοηθήσω και τα δύο εγγονάκια μου τα ορφανά», επεσήμανε, ακόμη, με πόνο η γυναίκα.

Επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές είχε παρουσιάσει, κατά το παρελθόν, ο 40χρονος. Από τις μαρτυρίες γνωστών και γειτόνων προκύπτει ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ και πριν από το φονικό επεισόδιο είχε πυροβολήσει από την ταράτσα του. Ο λογαριασμός του, παράλληλα, στο Facebook δίνει αποκαλυπτικά στοιχεία για την προσωπικότητά του: όπλα, σπαθιά, μαύρη μαγεία…Όπως αποκαλύπτουν, δε, γείτονές του ο 40χρονος φέρεται να κακοποιούσε τη μητέρα του. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο δράστης είχε ασχοληθεί και με σατανιστική οργάνωση στο εξωτερικό. «Έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στο ψυχιατρείο. Θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει κάποιοι έστω και παρά τη θέλησή του, να κλειστεί σε κλινική. Είχε παραισθήσεις. Έβλεπε να τον ζώνουν εκατοντάδες αράχνες. Όταν είχε νέα ψυχωσικά επεισόδια, εμμονές μπήκε για δεύτερη φορά στο ψυχιατρείο» ανέφερε οικογενειακός φίλος του «σαμουράι». 


Ο 40χρονος, ο οποίος σκότωσε το πρωί του Σαββάτου υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου και τραυμάτισε άλλον έναν μηχανικό της ίδιας εταιρείας πυροβολώντας πέντε φορές, βρίσκεται αντιμέτωπος με δυο κακουργήματα, καθώς και δυο πλημμελήματα. Tην Κυριακή παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

«Πυροβολούσε συνεχώς»

Τη στιγμή του εγκλήματος η γειτονιά πάγωσε: «Βλέπαμε που λάμπανε τα μάτια του περίεργα και ζούσαμε με μία τρομοκρατία εδώ…Έκανε συνεχώς δοκιμές με φλόμπερ σε έναν στόχο που μοιάζει με ανθρώπινο. Πυροβολούσε συνεχώς πουλιά, γάτες. Ο γιος μου είχε παρκάρει το αμάξι από κάτω μία φορά και πήγε με τις κορούλες του στο δρόμο και αυτό έριχνε και έπεσαν τα σκάγια κάτω» ανέφερε η μητέρα του τραυματία.  



Ακόμα και άνθρωποι του περιβάλλοντός του, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, παραδέχονται πώς ο 40χρονος έχρηζε παρακολούθησης.

Ο αδελφός του θύματος που τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά του δράστη μία μέρα μετά το φονικό, ξεσπά: «Πώς γίνεται έναν ψυχάκια, να τον αφήνουν ελεύθερο από το ψυχιατρείο με χαρτί στα χέρια, να κυκλοφορεί ελεύθερος και να έχει ολόκληρο οπλισμό στο σπίτι του και να θερίζει κόσμο. Από που τα βρήκε, ποιος του τα έδωσε όλα αυτά. Δεν μπορώ να το πιστέψω». 


Όπως αποκαλύπτεται, ακόμα, και η μητέρα του 40χρονου, συνταξιούχος γιατρός, δεν ήταν κατάκοιτη, αλλά φοβόταν να μιλήσει, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο γιος της την κακοποιούσε.




«Η μητέρα του μού λέει τρέμω να ανοίξει η πόρτα και να μπει ο γιος μου… Της λέω, σε κακοποιεί λεκτικά; ναι… Μήπως και κάτι παραπάνω; Και κάτι παραπάνω…» ανέφερε γειτόνισσα.  




Μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, ακόμα και μεταλλικά βέλη σαμουράι, ενώ ο ίδιος έχει αναρτήσει φωτογραφίες και με ναρκωτικές ουσίες. Όπως προκύπτει από τα κοινωνικλα δίκτυα, ο 40χρονος παρέδιδε μαθήματα πολεμικών τεχνών, ενώ τον ακολουθούσαν 4.000 άτομα.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: