Συγκλονίζει το Instagram η “μεταμόρφωση” 21χρονης με νευρική ανορεξία (εικόνες & βίντεο)

Η κοπέλα που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία είναι η 21χρονη Connie Inglis από το Leeds της Αγγλίας, η οποία, όπως χιλιάδες άλλα κορίτσια, αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα με την εικόνα της και είχε νευρική ανορεξία.

Να αναφέρουμε ότι νευρική ανορεξία είναι μια διατροφική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από ασυνήθιστα χαμηλό σωματικό βάρος, έντονο φόβο του ασθενούς ότι θα παχύνει και μια διαστρεβλωμένη αντίληψη για το κατάλληλο σωματικό βάρος.

Η Connie κατέγραφε όλη την προσπάθειά της να ξεφύγει από τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας και δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες-ντοκουμέντα, τις οποίες τράβηξε από τον Ιανουάριο του 2016 έως και τον Ιανουάριο του 2017.

Η νεαρή κοπέλα ανέβασε τις φωτογραφίες αυτές σε έναν λογαριασμό που έφτιαξε για τον σκοπό αυτό στο Instagram και εκτός από τη νευρική ανορεξία, κέρδισε πίσω την υγεία της, τον σεβασμό και την εκτίμηση στον ίδιο της τον εαυτό, αλλά και τα χιλιάδες μπράβο και την ενθάρρυνση φίλων και αγνώστων που της συμπαραστάθηκαν μέσω του διαδικτύου σε όλη της τη προσπάθεια.

Η ίδια η 21χρονη δήλωσε ότι ήθελε με την πράξη της αυτή στο Instagram να περάσει ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την ανορεξία.

Οι 35.000 και πλέον followers που απέκτησε με αυτήν της την κίνηση αποδεικνύουν ότι μάλλον τα κατάφερε!

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: